Flemish Food bash N°1. 16.11.2014 Café d'Anvers

Party door chefs
voor chefs & foodies

Op zondag 16 november wisselden enkele chefs hun potten in voor platen. Nick Bril, Vincent Florizoone (Grand Cabaret), Alex Verhoeven (Fleur de Sel) en Jan Tournier (Cuchara) trekken naar Café d’Anvers in Antwerpen voor Flemish Food Bash. Met deze party wordt de jongerenactie van Jong Keukengeweld afgesloten. Een party door chefs voor chefs & foodies. Café d’Anvers in Antwerpen werd even omgetoverd tot een culinair walhalla met top beats gebracht door chefs.
Uitgelezen hapjes, maar liefst 28 artisanale bieren van het vat, eigenzinnige cocktails, swingende muziek en zelfs een snuifje functioneel naakt maakten van het door ongeveer 1.000 liefhebbers van beer & food & music bijgewoonde Flemish Food Bash een daverend succes.